Bachelor­­­­­opleidingen in voltijd

Kies jij ook voor een voltijd bacheloropleiding op het gebied van sport en bewegen?

Leraar Lichamelijke Opvoeding
Sportkunde
Dubbele Lerarenopleiding Pabo en ALO

Leraar Lichamelijke Opvoeding

Word gymdocent of combinatiefunctionaris bij een gemeente en leer anderen de juiste motorische vaardigheden.

Sportkunde

Of je nu mensen in beweging wilt brengen, sportmanager of leefstijlcoach wilt worden. Met de opleiding Sportkunde kan je alle kanten op. Bekijk alle mogelijkheden.

Dubbele Lerarenopleiding Pabo en ALO

In een uniek traject van vijf jaar doe je twee opleidingen in één! Je bent bevoegd om als groepsleerkracht les te geven in het basisonderwijs én je hebt een eerstegraads bevoegdheid om als vakdocent het sport- en bewegingsonderwijs te geven in alle onderwijstypen (basisonderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs, (v)mbo en hoger onderwijs).

Bachelor­­­­­opleidingen in deeltijd

Kies jij ook voor een deeltijd bacheloropleiding op het gebied van sport en bewegen?

Leraar Lichamelijke Opvoeding (ALO)
Sportkunde

Leraar Lichamelijke Opvoeding (ALO) deeltijd

Heb jij een mbo sportopleiding of andere mbo/hbo opleiding gedaan en wil je jezelf verder ontwikkelen als leraar Lichamelijke Opvoeding naast je werk? Volg dan de deeltijd ALO op Papendal!

Sportkunde deeltijd

Wil jij je ontwikkelen tot hbo professional in de sector sport, bewegen en vitaliteit en je positie op de arbeidsmarkt verbeteren? Dan is de HAN deeltijdopleiding Sportkunde, waarbij je werken en leren combineert, je op het lijf geschreven.

Master­opleiding Sport- en Beweeg­innovatie deeltijd

Wilt u als sport- en beweegprofessional innovaties brengen binnen de sector en bruggen slaan naar andere sectoren? Nieuwe professionele standaarden ontwikkelen? Start dan met de Master Sport- en Beweeginnovatie.

Cursussen

Binnen het brede gebied van sport en bewegen biedt HAN SENECA diverse cursussen en opleidingen, zodat u zich als professional verder kan ontwikkelen. Of u zich in uw werk nu bezighoudt met gezondheidsbevordering, sportvoeding, talentontwikkeling of het managen van een sportevenement.