HAN Seneca

HAN SENECA is het expertisecentrum voor sport, arbeid en gezondheid en onderdeel van HAN Sport en Bewegen. Bij HAN SENECA komt de driehoek onderwijs, onderzoek en praktijk samen op diverse expertisegebieden. Ook biedt het expertisecentrum voor professionals de kans om zich te professionaliseren door middel van cursussen en kunnen bedrijven er terecht met vitaliteitsvraagstukken. Kijk voor meer informatie op de website.

Sport Medisch Adviescentrum

HAN SENECA is gecertificeerd als Sport Medisch Adviescentrum (SMA). U kunt hier onder andere terecht voor een sport medisch onderzoek, een keuring of voor een consult bij klachten met sportbeoefening. Het expertisecentrum biedt veel verschillende sporttesten en -keuringen aan.

Kortdurende opleidingen en cursussen

Binnen het brede gebied van sport en bewegen biedt HAN SENECA diverse cursussen en opleidingen, zodat u zich als professional verder kan ontwikkelen. Of u zich in uw werk nu bezighoudt met gezondheidsbevordering, sportvoeding, talentontwikkeling of het managen van een sportevenement.

Health & Performance

Weet u nog niet goed op welke manier u gezondheidsmanagement binnen uw organisatie handen en voeten kunt geven? HAN SENECA kan daarin wat voor u betekenen met een PMO (Preventief Medisch Onderzoek) of health-checks. Dat kan in het lab van HAN SENECA in Nijmegen of middels het Mobile Health & Performance Lab op locatie.

Health Checks

Een health-check is een instrument om de gezondheid van werknemers in kaart te brengen en te motiveren voor het hanteren van een gezonde leefstijl. Het is een uitvoerige analyse van de gezondheidstoestand, fitheid en leefstijl van de werknemer.

Fitness

U bent van harte welkom om bij HAN SENECA in een open en sfeervolle omgeving uw algehele conditie te verbeteren, specifieke spiergroepen te trainen en/of uw voedingspatroon te verbeteren.

Transferpunt Sport

Het Transferpunt Sport maakt onderdeel uit van HAN Sport en Bewegen en HAN SENECA en houdt zich specifiek bezig met sportverenigingsondersteuning en verenigingsonderzoek. Vragen van lokale sportorganisaties- en verenigingen worden door het Transferpunt Sport gekoppeld aan aanbieders van relevante kennis en/of capaciteit.

Topsport Gelderland

Topsport Gelderland is een onderdeel van HAN Sport en Bewegen en zet zich in voor de vooruitgang en het welzijn van (aankomende) topsporters in de provincie Gelderland.

Sports Economics Research Centre

Het Sports Economics Research Centre (SERC) doet onderzoek naar de economische betekenis van sport. Door middel van onderzoek en dienstverlening aan organisaties in en rondom de sport, wil het SERC een bijdrage leveren aan de beleidsbeslissingen in de sportwereld.